Gerookte-zalmcarpaccio

Hier kun je eventueel een introductietekst plaatsen. Hier kun je eventueel een introductietekst plaatsen. Hier kun je eventueel een introductietekst plaatsen. Hier kun je eventueel een introductietekst plaatsen. Hier kun je eventueel een introductietekst plaatsen. Hier kun je eventueel een introductietekst plaatsen.

Ingredi├źnten

  • 400 g gerookte wilde zalm
  • 2 grote trostomaten
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 grote rode ui, in dunne halve ringen gesneden of geschaafd
  • 4 theelepels roze peperkorrels
  • 2 eetlepels kappertjes, uitgelekt en drooggedept
  • 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
    Olijfolie

Bereiding

  1. Verdeel de gerookte zalm over de borden. Ontvel de grote tomaten, haal de zaadjes eruit en snijd ze in kleine blokjes.
  2. Maak een dressing van 4 eetlepels olijfolie, het citroensap, de geperste knoflook en de tomatenblokjes. Schep de dressing net voor het opdienen over de zalmcarpaccio.
  3. Verdeel de fijngesneden ui en de roze peper en kappertjes over het gerecht. Garneer het met de peterselie.
Menu